PáhiLászló.hu

- Íróasztalok és irodaszékek irodába, otthonra, home officeba -

Címlap Cikkek Tovább a webáruházba ❯ Kapcsolat

Rólunk

Üdvözölöm! Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is. Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően.

 

Kik vagyunk? ( ... csak röviden)

Cégünket még 2008-ban alapítottuk 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. Mondhatni „garázsvállalkozásként” indultunk 3 gyerekkori barát ötletéből. Kezdetben kicsit szerteágazó tevékenységekkel vágtunk neki, mert fontosnak tartottuk a több lábon állást. Az irodabútorok és írószerek online kereskedelme mellett, a webes szerkesztés és a gépipari tervezés is jelen volt az akkori profilunkban - ez utóbbiból is jött a gépészeti irányra utaló cégnevünk: Mikron Technológia Kft..

Szerencsére rövid időn belül, még a működésünk első évében kikristályosodott, hogy ez a sokrétű tevékenység zsákutca, mert egyik részlegre sem tudtunk akkora figyelmet fordítani, hogy abból professzionális dolgot hozzunk létre.

 

Rólunk

 

Hogyan lett ebből bútor?

Hosszas tanakodást, ötletelést és egyeztetést követően az eredmény az lett, hogy ámbár a gyerekkori barátság megmaradt, a tulajdonosi szerkezet átalakult, és a cég (egyetlen) tevékenysége az online bútorkereskedelem, azon belül is egy speciális terület, az irodabútor lett.

Csaknem 10 éve fejlesztjük termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat kifejezetten ebbe az irányba, hogy miként tudjuk, és miként tudják Ügyfeleink az irodai munkakörnyezetüket, dolgozószobájukat megfelelően komfortossá, praktikussá és korszerűvé tenni szem előtt tartva az ergonómiát és az egészséget.

Termékeinket igyekszünk az ország legszélesebb választékában és a legjobb ár-érték arányban Ügyfeleink rendelkezésére bocsátani - jó termékek, jó áron, nagy választékban.

 

Vannak (még) hibáink

Lehet, hogy ez most "rémisztően" fog hatni, de őszinte leszek: tudjuk, hogy nem vagyunk hibátlanok, noha minden erőnkkel ezen dolgozunk, és hogy Ügyfeleink olyan terméket és szolgáltatást kapjanak, amit fordított esetben mi magunk is elvárnánk vevőként.

Aki valamilyen terméket árul, vagy szolgáltatást végez, tudja, hogy a minőségi problémákat teljesen sajnos nem lehet kiküszöbölni, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek a legminimálisabb szinten fordulhassanak csak elő, és ha mégis előfordulnak, akkor a legrövidebb időn belül orvosoljuk azt.

Igyekszünk megszűrni a termékeinket, hogy a nagyon gyenge minőséget ne engedjük be, illetve ha azt tapasztaljuk, hogy valamely termékünknél rendre valamilyen probléma van, azt rövid időn belül kivesszük a szortimentből.

Fontosnak tartjuk, hogy a szolgáltatásaink is megfeleljenek az Ügyfeleinknek, ezért folyamatosan figyeljük és fejlesztjük azokat, illetve ehhez hozzátartozik, hogy rendszeresen képezzük magunkat és kollégáinkat, hogy kérdés esetén a maximális szakértelemmel legyünk a segítségére.

És honnan tudjuk, ha valami nem működik flottul? - Minden vásárlás után megkérdezzük Ügyfeleinket, hogy mit tapasztaltak a vásárlás során.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy irodáját vagy dolgozószobáját az elképzeléseinek megfelelően rendezze be.

 

Korszerű és szép irodát kívánok!

Üdvözlettel,
Páhi László


irodabútorok, íróasztalok és forgószékek készletről

íróasztalok otthonra, home office

 

iroda irodabútor


Kapcsolódó cikkek

Modern és elegáns - CHA-420 főnöki bőrfotel

Modern és elegáns - CHA-420 főnöki bőrfotel

Ha egy modern stílusú, elegáns főnöki bőrfotelt keres, ami kellően masszív és strapabíró, a kényelemről már nem is beszélve, a CHA-420 magas háttámlás főnöki bőrfotel jó választás.
Modern kinézet, prémium minőség - UNI-Wau modern vezetői forgószékek

Modern kinézet, prémium minőség - UNI-Wau modern vezetői forgószékek

UNI-Wau modern vezetői forgószékekben a közös az állítható fejtámla, az állítható magasságú és forgatható támfelületű karfa, az állítható deréktámasz, a több ponton rögzíthető csúszómechanika, az állítható ülésmagasság és a 130 kg teherbírás.
Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Az utóbbi hónapokban egyre több ajánlatkérést kaptunk szürke és fehér színű irodabútorra, és bár nehezen néz rá az ember a hiányosságaira, de tény, hogy a mi termékpalettánkról ez a két szín sajnos még hiányzott.
Klasszikusan elegáns - CHA-653 magastámlás főnöki bőrfotel

Klasszikusan elegáns - CHA-653 magastámlás főnöki bőrfotel

Elegáns bőr kárpitozás mutatós bevarrásokkal és díszgombokkal, pácolt fa karfa és vele összhangban hasonlóan a csillagláb, ahogy a CHA-653 magastámlás főnöki bőrfotel esetében
UNI-Spinelly, egy különleges és modern vezetői szék flexibilis háttámlával

UNI-Spinelly, egy különleges és modern vezetői szék flexibilis háttámlával

Egy igazán különleges kialakítású, modern stílusú, és korszerű vezetői szék azoknak, akik sokat ülnek az íróaszatluk mellett. Az UNI-Spinelly vezetői forgószék különlegessége a flexibilis háttámlában rejlik, ami együtt mozog a felhasználóval.

 

Dallas irodabútor

 

Termékajánló

Hamilton forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék, textilbőr
 

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

 

GRO-TeamPlus Black karfás vezetői forgószék magas háttámlával

GRO-TeamPlus Black kvezetői forgószék

 

Vire modern karfás irodai forgószék

HAL-Vire modern karfás irodai forgószék
 

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék
ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal
 

WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék
 

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel
 

 

Irodabútor webáruház

Irodabútor, íróasztal, forgószék vásárlás?
Hívja Ön is ügyfélszolgálatunkat

06 70 436 5818

reggel 8:00-tól 16:30 óráig
vagy írjon e-mailt!