Rólunk

Üdvözölöm! Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is. Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően.

 

Kik vagyunk? ( ... csak röviden)

Cégünket még 2008-ban alapítottuk 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. Mondhatni „garázsvállalkozásként” indultunk 3 gyerekkori barát ötletéből. Kezdetben kicsit szerteágazó tevékenységekkel vágtunk neki, mert fontosnak tartottuk a több lábon állást. Az irodabútorok és írószerek online kereskedelme mellett, a webes szerkesztés és a gépipari tervezés is jelen volt az akkori profilunkban - ez utóbbiból is jött a gépészeti irányra utaló cégnevünk: Mikron Technológia Kft..

Szerencsére rövid időn belül, még a működésünk első évében kikristályosodott, hogy ez a sokrétű tevékenység zsákutca, mert egyik részlegre sem tudtunk akkora figyelmet fordítani, hogy abból professzionális dolgot hozzunk létre.

 

 

Hogyan lett ebből bútor?

Hosszas tanakodást, ötletelést és egyeztetést követően az eredmény az lett, hogy ámbár a gyerekkori barátság megmaradt, a tulajdonosi szerkezet átalakult, és a cég (egyetlen) tevékenysége az online bútorkereskedelem, azon belül is egy speciális terület, az irodabútor lett.

Csaknem 10 éve fejlesztjük termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat kifejezetten ebbe az irányba, hogy miként tudjuk, és miként tudják Ügyfeleink az irodai munkakörnyezetüket, dolgozószobájukat megfelelően komfortossá, praktikussá és korszerűvé tenni szem előtt tartva az ergonómiát és az egészséget.

Termékeinket igyekszünk az ország legszélesebb választékában és a legjobb ár-érték arányban Ügyfeleink rendelkezésére bocsátani - jó termékek, jó áron, nagy választékban.

 

Vannak (még) hibáink

Lehet, hogy ez most "rémisztően" fog hatni, de őszinte leszek: tudjuk, hogy nem vagyunk hibátlanok, noha minden erőnkkel ezen dolgozunk, és hogy Ügyfeleink olyan terméket és szolgáltatást kapjanak, amit fordított esetben mi magunk is elvárnánk vevőként.

Aki valamilyen terméket árul, vagy szolgáltatást végez, tudja, hogy a minőségi problémákat teljesen sajnos nem lehet kiküszöbölni, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek a legminimálisabb szinten fordulhassanak csak elő, és ha mégis előfordulnak, akkor a legrövidebb időn belül orvosoljuk azt.

Igyekszünk megszűrni a termékeinket, hogy a nagyon gyenge minőséget ne engedjük be, illetve ha azt tapasztaljuk, hogy valamely termékünknél rendre valamilyen probléma van, azt rövid időn belül kivesszük a szortimentből.

Fontosnak tartjuk, hogy a szolgáltatásaink is megfeleljenek az Ügyfeleinknek, ezért folyamatosan figyeljük és fejlesztjük azokat, illetve ehhez hozzátartozik, hogy rendszeresen képezzük magunkat és kollégáinkat, hogy kérdés esetén a maximális szakértelemmel legyünk a segítségére.

És honnan tudjuk, ha valami nem működik flottul? - Minden vásárlás után megkérdezzük Ügyfeleinket, hogy mit tapasztaltak a vásárlás során.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy irodáját vagy dolgozószobáját az elképzeléseinek megfelelően rendezze be.

 

Korszerű és szép irodát kívánok!

Üdvözlettel,
Páhi László


OUTLET irodabútorok, íróasztalok és forgószékek

Irodabútorok, forgószékek és íróasztalok RAKTÁRRÓL

Cimkék: iroda, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?
15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.
Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Az utóbbi hónapokban egyre több ajánlatkérést kaptunk szürke és fehér színű irodabútorra, és bár nehezen néz rá az ember a hiányosságaira, de tény, hogy a mi termékpalettánkról ez a két szín sajnos még hiányzott.
Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Van az úgy, hogy néha-néha egy irodabútor forgalmazó alól is kikopik a forgószéke és újat kell választani. Nos, így jártam én is, és ki kellett választanom az új forgószékemet.
Termékfejlesztetünk: Corso irodabútor

Termékfejlesztetünk: Corso irodabútor

Corso irodabútor: Kidolgoztunk egy új irodabútor családot, aminél kiemelten figyeltünk a 3 legfontosabb összetevőre: az olcsó árra, a masszív felépítésre és a tartósságra.

 


 

Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is. Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően. Rólunk >

 

Önnek ajánlom

Hamilton forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék, textilbőr
39.990 Ft
(45.990 Ft helyett)

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer
34.990 Ft
(37.990 Ft helyett)

Vire modern karfás irodai forgószék

HAL-Vire modern karfás irodai forgószék
22.990 Ft
(26.990 Ft helyett)

668LT magas háttámlás főnöki fotel karfával

CHA-668LT magas háttámlás főnöki fotel karfával
49.990 Ft
(59.990 Ft helyett)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)
69.990 Ft
(76.990 Ft helyett)

 

WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék
189.990 Ft
(202.990 Ft helyett)

 

A megjelenített árak bruttó árakat jelölnek, melyek tartalmazzák a 27% ÁFA értékét. Az akciók változtatásának a jogát fenntartjuk. A fenti ajánlatokra kattintva a Teirodád.hu webáruházunkba jut, ahol további információt talál a termékekről és meg is tudja rendelni.