PáhiLászló.hu

Címlap Cikkek Tovább a webáruházba ❯ Kapcsolat

Rólunk

Üdvözölöm! Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is. Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően.

 

Kik vagyunk? ( ... csak röviden)

Cégünket még 2008-ban alapítottuk 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. Mondhatni „garázsvállalkozásként” indultunk 3 gyerekkori barát ötletéből. Kezdetben kicsit szerteágazó tevékenységekkel vágtunk neki, mert fontosnak tartottuk a több lábon állást. Az irodabútorok és írószerek online kereskedelme mellett, a webes szerkesztés és a gépipari tervezés is jelen volt az akkori profilunkban - ez utóbbiból is jött a gépészeti irányra utaló cégnevünk: Mikron Technológia Kft..

Szerencsére rövid időn belül, még a működésünk első évében kikristályosodott, hogy ez a sokrétű tevékenység zsákutca, mert egyik részlegre sem tudtunk akkora figyelmet fordítani, hogy abból professzionális dolgot hozzunk létre.

 

Rólunk

 

Hogyan lett ebből bútor?

Hosszas tanakodást, ötletelést és egyeztetést követően az eredmény az lett, hogy ámbár a gyerekkori barátság megmaradt, a tulajdonosi szerkezet átalakult, és a cég (egyetlen) tevékenysége az online bútorkereskedelem, azon belül is egy speciális terület, az irodabútor lett.

Csaknem 10 éve fejlesztjük termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat kifejezetten ebbe az irányba, hogy miként tudjuk, és miként tudják Ügyfeleink az irodai munkakörnyezetüket, dolgozószobájukat megfelelően komfortossá, praktikussá és korszerűvé tenni szem előtt tartva az ergonómiát és az egészséget.

Termékeinket igyekszünk az ország legszélesebb választékában és a legjobb ár-érték arányban Ügyfeleink rendelkezésére bocsátani - jó termékek, jó áron, nagy választékban.

 

Vannak (még) hibáink

Lehet, hogy ez most "rémisztően" fog hatni, de őszinte leszek: tudjuk, hogy nem vagyunk hibátlanok, noha minden erőnkkel ezen dolgozunk, és hogy Ügyfeleink olyan terméket és szolgáltatást kapjanak, amit fordított esetben mi magunk is elvárnánk vevőként.

Aki valamilyen terméket árul, vagy szolgáltatást végez, tudja, hogy a minőségi problémákat teljesen sajnos nem lehet kiküszöbölni, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezek a legminimálisabb szinten fordulhassanak csak elő, és ha mégis előfordulnak, akkor a legrövidebb időn belül orvosoljuk azt.

Igyekszünk megszűrni a termékeinket, hogy a nagyon gyenge minőséget ne engedjük be, illetve ha azt tapasztaljuk, hogy valamely termékünknél rendre valamilyen probléma van, azt rövid időn belül kivesszük a szortimentből.

Fontosnak tartjuk, hogy a szolgáltatásaink is megfeleljenek az Ügyfeleinknek, ezért folyamatosan figyeljük és fejlesztjük azokat, illetve ehhez hozzátartozik, hogy rendszeresen képezzük magunkat és kollégáinkat, hogy kérdés esetén a maximális szakértelemmel legyünk a segítségére.

És honnan tudjuk, ha valami nem működik flottul? - Minden vásárlás után megkérdezzük Ügyfeleinket, hogy mit tapasztaltak a vásárlás során.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleink között üdvözölhetjük, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy irodáját vagy dolgozószobáját az elképzeléseinek megfelelően rendezze be.

 

Korszerű és szép irodát kívánok!

Üdvözlettel,
Páhi László


OUTLET irodabútorok, íróasztalok és forgószékek

Irodabútorok, forgószékek és íróasztalok RAKTÁRRÓL

iroda irodabútor


Kapcsolódó cikkek

Termékfejlesztettünk: Bahama irodabútor

Termékfejlesztettünk: Bahama irodabútor

Bahama irodabútor: Egy mutatós és masszív, modern stílusjegyeket hordozó irodabútor, egy világos és egy sötétebb színben.
Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Van az úgy, hogy néha-néha egy irodabútor forgalmazó alól is kikopik a forgószéke és újat kell választani. Nos, így jártam én is, és ki kellett választanom az új forgószékemet.
15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.
Új dolgok vannak érkezőben: Egy bútor kiállítás képei

Új dolgok vannak érkezőben: Egy bútor kiállítás képei

Minden évben komoly figyelmet fordítunk a termékkínálatunk frissítésére, egyrészt, hogy pótoljuk a hiányosságainkat, másrészt, hogy lépést tartsunk a korral és a fejlődéssel. Új gyártók, új beszállítók, új termékek
Modern, korszerű és sokoldalú - GRO-Ergofix modern vezetői forgószék

Modern, korszerű és sokoldalú - GRO-Ergofix modern vezetői forgószék

Modern, korszerű és sokoldalú - GRO-Ergofix modern vezetői forgószék. Ha egy olyan modern vezetői stílusú forgószéket szeretne, amit maximálisan a saját testalkatára tud szabni, a GRO-Ergofix vezetői forgószékkel érdemes futni egy kört.