PáhiLászló.hu

- Íróasztalok és irodaszékek irodába, otthonra, home officeba -

Címlap Cikkek Tovább a webáruházba ❯ Kapcsolat

Irodai forgószék karbantartása

 

 

Az irodai forgószékek rendeltetésszerű használatához hozzátartozik azok bizonyos időközönként esedékes karbantartása is. Itt nincs kötelezően betartandó szervizidő intervallum, és nem kell komoly szakmai tudás sem. Csupán néhány egyszerű karbantartási és használati javaslat, ami meghosszabbítja a forgószéke élettartamát.

1) A legelső és legalapvetőbb dolog, ami új forgószékek esetében játszik csak szerepet, hogy a széket a szerelési útmutató alapján rakjuk össze, hogy minden csavar, minden alátét a megfelelő helyre kerüljön.

2) Egy szék esetében függetlenül attól, hogy forgószék, vagy sima négylábú szék, kínálja magát a helyzet, hogy hintázzunk rajta. Ez csak akkor rendeltetésszerű, ha a székben van valamilyen hintamechanika, ellenkező esetben csak a szék élettartamát rövidíti meg.

3) Sokan hajlamosak úgy használni a forgószéket, hogy csak az ülőfelület egyik részén használjuk, például előrecsúszunk az ülőfelület elejére, ami szintén nem szerencsés használat szempontjából. A forgószékek úgy vannak kitalálva, hogy amikor benne ülünk, akkor a teljes ülőfelületet használjuk ki és egyenletesen terheljük a széket. Üljön középre és a háttámla támassza alá végig a hátát és a derekát.

4) Csavarok, rögzítőelemek ellenőrzése. A használat gyakoriságától függően 1-3 havonta ajánlott a forgószékben található rögzítő csavarok (ülőlap, karfák, háttámla, stb.) ellenőrzése, kilazulás esetén pedig azok utánhúzása is.

5) Görgők. Ahogy ide-oda gurulunk használat közben a forgószékünkkel, annak görgői hajlamosak feltekerni a például a hajszálakat. Karbantartás alkalmával célszerű a görgőket is megtisztítani a szennyeződésektől és megszabadítani a feltekeredett hajszálaktól.

6) Mozgó alkatrészek. A forgószékek gázliftje, mechanikája, támlája tartalmaz mozgó alkatrészeket, amiket kb. évente javasolt valamilyen kenőanyaggal átkenni.

Ha erre a néhány egyszerű dologra odafigyel, a forgószéke meg fogja hálálni a törődést, mert ezáltal évekkel hosszabbíthatja meg annak élettartamát.

 

 


irodabútorok, íróasztalok és forgószékek készletről

íróasztalok otthonra, home office

 

forgószék irodaszék vezetői forgószék főnöki fotel


Kapcsolódó cikkek

Modern és dizájnos - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával

Modern és dizájnos - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával

Korszerű, abszolút modern megjelenésű irodai forgószék hasonlóképp berendezett irodába és dolgozószobába - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával
Mennyi idő kell 4 tárgyalószék összeszereléséhez?

Mennyi idő kell 4 tárgyalószék összeszereléséhez?

A tárgyalószékek összeszerelésére személyesen vállalkoztam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen időt futok a 4 szék összeszerelésével úgy, hogy már sok éve nem csináltam ilyet.
Kényelem és esztétika az irodában - CHA-668LT magas háttámlás főnöki fotel

Kényelem és esztétika az irodában - CHA-668LT magas háttámlás főnöki fotel

CHA-668LT magas háttámlás főnöki fotel igazán komfortos használatot biztosít az irodai munkájához. Vastag párnázat, kényelmes ülőfelület, fejtámasz, és puha, szivacsozott karfarátétek.
Rólunk

Rólunk

Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően.
Klasszikus stílusú vezetői irodába: CHA-480WD vezetői forgószék

Klasszikus stílusú vezetői irodába: CHA-480WD vezetői forgószék

Ha klasszikus stílusú vezetői irodájába, vagy hasonló stílusban berendezett dolgozószobájába, home office-ba keresi új vezetői forgószékét, a CHA-480WD karfás vezetői forgószék egy jó választás

 

Dallas irodabútor

 

Termékajánló

Hamilton forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék, textilbőr
 

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

 

GRO-TeamPlus Black karfás vezetői forgószék magas háttámlával

GRO-TeamPlus Black kvezetői forgószék

 

Vire modern karfás irodai forgószék

HAL-Vire modern karfás irodai forgószék
 

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék
ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal
 

WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék
 

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel
 

 

Irodabútor webáruház

Irodabútor, íróasztal, forgószék vásárlás?
Hívja Ön is ügyfélszolgálatunkat

06 70 436 5818

reggel 8:00-tól 16:30 óráig
vagy írjon e-mailt!