Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Van az úgy, hogy néha-néha egy irodabútor forgalmazó alól is kikopik a forgószéke és újat kell választani. Nos, így jártam én is, és ki kellett választanom az új forgószékemet. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azért már van pár év tapasztalatom a forgószékek terén és volt alkalmam kipróbálni már elég sokfélét.

Egy új beszállítónk termékére esett a választásom, mert ki akartam próbálni valami újat. Haladni kell a korral - volt szokták mondani, ezért a korábbi kényelmes pufi párnázatú főnöki fotelem után egy igen modern, ergonomikus és korszerű forgószéket választottam kemény, formázott ülőfelülettel: UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

A korábbi süppedős párnázat után nagyon kényelmetlennek tűnt az első héten, ezért már-már körvonalazódott a gondolat, hogy megválok tőle. De aztán mégsem. Meggondoltam magam, mert úgy voltam vele, hogy valamit tudnia kell ennek a széknek, ha már ilyen megnyugtatóan drága, és ennyi mindent be lehet állítani rajta.

És milyen jól tettem, hogy adtam még neki időt! Csak meg kellett szoknom, hogy ez a párnázat teljesen másképp „működik”. Eltelt már pár hét, de rá kellett jönnöm, hogy ez a forgószék sokkal jobban tart ülés közben, és a sokrétű beállítási lehetőségének hála, pont ott támaszt meg, ahol kell: kartámaszok, fejtámla, háttámla, deréktámasz, dőlésszög.

Napi 10-12 órás használatnál a forgószék az egyik legfontosabb munkaeszközöm - mondhatni - ezért ezek a tulajdonságok kifejezetten hasznosak és praktikusak.

 

 

 

 

 


OUTLET irodabútorok, íróasztalok és forgószékek

Irodabútorok, forgószékek és íróasztalok RAKTÁRRÓL

Cimkék: iroda, forgószék, irodaszék, irodai szék, ergonomia,


Kapcsolódó cikkek

Termékfejlesztetünk: Corso irodabútor

Termékfejlesztetünk: Corso irodabútor

Corso irodabútor: Kidolgoztunk egy új irodabútor családot, aminél kiemelten figyeltünk a 3 legfontosabb összetevőre: az olcsó árra, a masszív felépítésre és a tartósságra.
Egy jó cselekedet mára is: Vackoló állatvédő egyesület

Egy jó cselekedet mára is: Vackoló állatvédő egyesület

Bevételünk egy részét jótékony célra fordítjuk minden hónapban. Amikor ezt elhatároztuk, igyekeztünk egy olyan szervezetet, alapítványt választani, akik nincsenek a reflektorfényben, akiknél jó helye van a támogatásnak és tudjuk, hogy annak ...
Termékfejlesztettünk: Bahama irodabútor

Termékfejlesztettünk: Bahama irodabútor

Bahama irodabútor: Egy mutatós és masszív, modern stílusjegyeket hordozó irodabútor, egy világos és egy sötétebb színben.
Új dolgok vannak érkezőben: Egy bútor kiállítás képei

Új dolgok vannak érkezőben: Egy bútor kiállítás képei

Minden évben komoly figyelmet fordítunk a termékkínálatunk frissítésére, egyrészt, hogy pótoljuk a hiányosságainkat, másrészt, hogy lépést tartsunk a korral és a fejlődéssel. Új gyártók, új beszállítók, új termékek
Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Kitaláltuk, lerajzoltuk, legyártottuk: Format irodabútor

Az utóbbi hónapokban egyre több ajánlatkérést kaptunk szürke és fehér színű irodabútorra, és bár nehezen néz rá az ember a hiányosságaira, de tény, hogy a mi termékpalettánkról ez a két szín sajnos még hiányzott.

 


 

Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is. Újdonságok, fejlesztések, érdekességek, amik valamilyen szálon kapcsolódnak ahhoz, hogy Ön milyen termékeket talál a webáruházunkban, mi előzi meg azt, hogy a termékek rendelhetővé válnak, vagy épp mik történnek még nálunk egy vásárlást követően. Rólunk >

 

Önnek ajánlom

Hamilton forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék, textilbőr
39.990 Ft
(45.990 Ft helyett)

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer
34.990 Ft
(37.990 Ft helyett)

Vire modern karfás irodai forgószék

HAL-Vire modern karfás irodai forgószék
22.990 Ft
(26.990 Ft helyett)

668LT magas háttámlás főnöki fotel karfával

CHA-668LT magas háttámlás főnöki fotel karfával
49.990 Ft
(59.990 Ft helyett)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)
69.990 Ft
(76.990 Ft helyett)

 

WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék
189.990 Ft
(202.990 Ft helyett)

 

A megjelenített árak bruttó árakat jelölnek, melyek tartalmazzák a 27% ÁFA értékét. Az akciók változtatásának a jogát fenntartjuk. A fenti ajánlatokra kattintva a Teirodád.hu webáruházunkba jut, ahol további információt talál a termékekről és meg is tudja rendelni.