PáhiLászló.hu

- Íróasztalok és irodaszékek irodába, otthonra, home officeba -

Címlap Cikkek Tovább a webáruházba ❯ Kapcsolat

Dallas irodabútor és a sonoma tölgy szín

Hogy miért vagy mitől lehet egy irodabútor előnyös, ideális és praktikus, azt számtalan tényező és tulajdonság határozza meg.  Fontos a cég arculatához illő stílus, az esztétikus kivitel, az iroda színeihez passzoló árnyalat, és természetesen az egyes elemek mérete, elosztása is alapvető a hatékony munkavégzés és az iratok, irodai holmi kényelmes elhelyezése szempontjából.

A legfontosabb mégis az, hogy az irodabútor tulajdonságait összevetve a dolgozók kellemesen érezzék magukat az irodahelyiségben a bútorok között, vagyis a napi 8 órát, vagy annál több időt egy olyan közegben töltsék, amely megnyugtató és hangulatos. Ami ugyan ilyen fontos, hogy az elemes bútorokat az iroda méretéhez, a tárolandó holmi mennyiségéhez lehet összeválogatni, irodabővítés során pedig a harmónia, a bútorok egységének megbontása nélkül.

A Dallas elemes irodabútor család a manapság közkedvelt sonoma tölgy színével nyugalmat, harmóniát visz az irodahelyiségbe vagy dolgozószobába. A szögletes formavilággal rendelkező bútordarabokba az íves, fémből készült fogantyúk visznek némi lágyságot, és törik meg az egyszerű formát. A bútorok frontja a sonoma tölgy erezetének kellemes tónusa miatt modern, fiatalos és megnyugtató hatású.

Az esztétikus kivitelű Dallas irodabútor család elemei egytől egyig praktikusak, funkcionális bútorok. Íróasztal tekintetében több választás is létezik. A laplábas asztalok stabilitást, masszivitást sugallnak, két méretben, 120 és 160 cm-es szélességgel rendelhetők. Ugyanilyen szélességű asztallappal rendelkeznek a fémlábas íróasztalok is, amelyek szellős, könnyed felépítésűek, a kisebb irodákban sem okoznak zsúfoltságérzetet. Tárgyalóasztalok tekintetében sincs hiány, hiszen ugyancsak két szélességből lehet választani a tárgyalóterem berendezésének kiegészítésére.

A két- és négyajtós polcos szekrények, a kétajtós, felül nyitott, illetve felül vitrines szekrények, illetve a könyvespolcok és a komódok mind az iratok tárolásában lesznek praktikus elemek a helyiségben. A 80 cm széles polcon megannyi irattároló mappa, dosszié és dokumentum elfér, de a számláknak, az írószereknek és irodaszereknek is meglesz a helye. A szakkönyveket a könyvespolcokra lehet felsorakoztatni. A 3 vagy a 4 fiókos konténer, illetve a függőmappatartós konténer az íróasztal mellett lesz mindig kéznél, annak tartalmával együtt. A magasítószekrények pedig akkor jönnek majd jól, ha az irodahelyiség mérete további elemeket már nem enged meg. Ekkor azonban még a bútorok tetejét még kiegészíthetjük egy-egy polcos szekrénnyel. Ön el tudja képzelni az irodában a Dallas bútorcsalád elemeit?

 

Dallas irodabútor

 

Dallas irodabútor gurulós konténer

Dallas irodabútor fém- és laplábas íróasztalok

 

Dallas irodabútor sonoma tölyg színben

 

A Dallas irodabútor
elemlistájának és árainak megtekintéséhez kattintson ide!

 

 


irodabútorok, íróasztalok és forgószékek készletről

íróasztalok otthonra, home office

 

iroda irodabútor irodaszekrény irodai asztal íróasztal


Kapcsolódó cikkek

Modern forma, sokféle szín - CHA-696 irodai forgószék

Modern forma, sokféle szín - CHA-696 irodai forgószék

Modern formájú forgószék irodai és otthoni felhasználásra egyaránt, fehér és fekete vázzal többféle kárpitszínnel kombinálva.: CHA-696 modern forgószék karfával és hálós háttámlával
Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Az első hét után úgy gondoltam, hogy visszaadom :)

Van az úgy, hogy néha-néha egy irodabútor forgalmazó alól is kikopik a forgószéke és újat kell választani. Nos, így jártam én is, és ki kellett választanom az új forgószékemet.
Born vezetői irodabútor - modern és elegáns

Born vezetői irodabútor - modern és elegáns

A Born vezetői irodabútor jó választás - nagy elemválaszték, különleges, modern és ugyanakkor elegáns megjelenés, praktikus kialakítás.
Modern és dizájnos - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával

Modern és dizájnos - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával

Korszerű, abszolút modern megjelenésű irodai forgószék hasonlóképp berendezett irodába és dolgozószobába - CHA-840W fehér vázas modern forgószék fejtámlával
Korszerű, stílusos és praktikus: Alto vezetői irodabútor

Korszerű, stílusos és praktikus: Alto vezetői irodabútor

Egy korszerűen, stílusosan és praktikusan berendezett vezetői iroda bútora: Alto vezetői irodabútor

 

Dallas irodabútor

 

Termékajánló

Hamilton forgószék

HAL-Hamilton főnöki forgószék, textilbőr
 

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

ALB-Bahama BHK3 gurulós 3-fiókos konténer

 

GRO-TeamPlus Black karfás vezetői forgószék magas háttámlával

GRO-TeamPlus Black kvezetői forgószék

 

Vire modern karfás irodai forgószék

HAL-Vire modern karfás irodai forgószék
 

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék

HAL-Relax2 karfás főnöki forgószék
ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal (jobbos)

ALB-Bahama BHAL170/130 sarok íróasztal
 

WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék

UNI-WauBL modern, szövetborítású vezetői forgószék
 

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel

GRO-Nexus magastámlás főnöki bőrfotel
 

 

Irodabútor webáruház

Irodabútor, íróasztal, forgószék vásárlás?
Hívja Ön is ügyfélszolgálatunkat

06 70 436 5818

reggel 8:00-tól 16:30 óráig
vagy írjon e-mailt!