15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Valószínű, mindannyian voltunk már úgy, hogy egy olyan terméket kellett beszereznünk, amihez nem értettünk igazán. Ilyen esetben egy lehetséges megoldásból elég könnyű választani - azt hiszem ezzel egyet ért - de ha több száz alternatíva van látszólag ugyanarra a problémára, akkor fel van adva a lecke.

Ha nem adunk meg elég információt az ajánlatkérésünkben - és ha nem vagyunk jártasak az adott témában, biztos, hogy nem jut eszünkbe minden, ami ilyenkor fontos lehet - jobb helyekről visszakérdeznek, ami el is várható, hiszen ők a szakértők, rosszabb helyekről viszont az általunk adott félinformációk alapján küldenek egy valamilyen ajánlatot, ami többé-kevésbé, de inkább kevésbé fog jó megoldást kínálni számunkra.

 

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

 

Az irodai forgószékek területe pont egy ilyen dolog, ahol számtalan megoldás létezik, de ebben mi otthon vagyunk. És abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.

 

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

 1. Hagyományos operatív irodai forgószéket szeretne, vagy főnöki forgószéket vezetői irodába?
 2. Milyen anyagból legyen a forgószék ülőfelülete: szövet, mesh-hálós, textilbőr, rendes bőr, fa, műanyag?
 3. Szőnyegpadlón, vagy kemény - parketta, járólap - padlófelületen használja majd a forgószékét?
 4. Mekkora legyen a forgószék teherbírása? Egy átlagos forgószék teherbírása 100-110 kg.
 5. Milyen stílusú széket keres: modern, klasszikus, hagyományos?
 6. Milyen színű irodaszéket szeretne?
 7. Milyen intenzíven - naponta hány órát / hetente hány napot fogja használni a forgószéket?
 8. Irodai munkahelyére, vagy otthonra keresi az új székét?
 9. Milyen jellegű munkához használja majd a forgószéket?
 10. Olyan széket keres, aminek nincs karfája, vagy olyat, aminek van? És ha szüksége van karfára, akkor elég a fix karfa, vagy állítható magasságú karfát szeretne?
 11. Alacsony, vagy magas háttámlájú széket szeretne?
 12. Fix, vagy állítható magasságú, dönthető háttámlát szeretne? Főnöki foteleknél a háttámla magassága fix, de operatív forgószékeknél elég sok típus rendelkezik ilyen tulajdonsággal.
 13. Főnöki fotelekben van valamilyen hintamechanika. Elég a hagyományos (amivel hintázhat, vagy rögzíthet ülő pozícióban), vagy komolyabb multiblokk mechanikát szeretne?
 14. Milyen minőségi-, milyen árkategóriában tervezi a vásárlást? Ez azért fontos, mert egy komoly választékban több száz forgószék van a 15 ezrestől a 800 ezer forintosig. Ez elég nagy ár- és elég nagy minőségbeli különbségeket jelent. Ezért érdemes nagyjából behatárolni, mert különben könnyen más árkategóriájú ajánlatot kaphat, mint amit vár.
 15. Hány darab székre van szüksége? ... ha mennyiségi kedvezményről van szó. ;)


+1 kérdés a végére:

Van-e valamilyen kötött határidő a szállítás tekintetében? Forgószékek átfutási ideje 1-2 naptól lehet akár 4-6 hét is típustól és/ vagy mennyiségtől függően. És nagyon nem mindegy az átfutási idő, ha például egy boltnyitáshoz, vagy egy határidős projekthez kell igazodni.

 

Igaza van. Valóban nem kevés kérdés. De ha a fenti kérdések közül minél többre válaszol, annál biztosabb lehet benne, hogy egyből olyan forgószékekre kap ajánlatot, amit elképzelt és ami megfelelő az adott munkavégzéshez.

Forgószék kiválasztása kapcsán szívesen segítünk Önnek,
kérje Ön is ajánlatunkat


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: forgószék, főnöki fotel, vezetői szék, irodaszék, irodai szék,


Kapcsolódó cikkek

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?
Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

A Format irodabútor összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés, világosszürke, vagy fehér színeivel pedig jól illeszkedik szinte minden környezetbe.
A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A megfelelően berendezett munkahelyi környezet fokozza a munkateljesítményt, és segít abban, hogy a dolgozó a munkáját hatékonyabban, gyorsabban és eredményesebben végezze, mindezt úgy, hogy közben jobb a közérzete is a kellemes légkör hatására.
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza.

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás