Zseniális találmány: Álló íróasztal

Úgy tűnik, mintha az utóbbi években az emberek elkezdtek volna látványosan jobban odafigyelni az egészségükre: mit esznek, hogyan főznek, sportolnak, hogyan élnek, ami teljesen jó irány. De ahogy ezek mind hozzátartoznak a mindennapi életünkhöz, úgy nem hagyható ki a munkával töltött időnk sem.

Tevékenységünknél fogva, mi az irodai munka területén ötletelünk folyamatosan ebben az irányban, mert tudjuk azt, hogy egész nap egy helyben ülni egy íróasztal mellett, biztos, hogy hasznos, csak épp nem túl egészséges. 

 

Zseniális találmány: Álló íróasztal

 

Az egy helyben való ülőmunka - biztos, hogy Ön is volt már úgy, hogy miközben egy adott feladatra koncentrált, szinte meg sem mozdult 2-3 órán keresztül – nem tesz jót sem az izmainknak, sem az ízületeinknek, a keringésünknek, és általánosságban elmondható, hogy a testünket nem arra találták ki, hogy ülő pozícióban görnyedjünk naphosszat.

Eddig a hagyományos forgószékekre koncentrálva igyekeztük egészségesebb alternatívákat keresni, most viszont az íróasztalokat céloztuk meg, aminek eredményeképpen megvalósítottuk ötletünket az álló íróasztalt. 

 

Miért jó az álló íróasztal?

Tisztában vagyunk azzal, hogy az egy helyben ülés hosszú távon nem egészséges. Azt is tudjuk, hogy munkavégzés közben felfrissülésként hat szervezetünkre a helyváltoztatás, ami valljuk be egy munkahelyen közel sem annyira egyszerű, hiszen nem járkálhatunk ki félóránként a teakonyhába vagy a mosdóba csak azért, hogy egy kicsit megmozgassuk elgémberedett végtagjainkat és felszámoljuk izmaink inaktivitását. Fáradt izmaink legjobb ellenszere az álló íróasztal. 

 

Miért jó az álló íróasztal?

 

Mik az álló íróasztal előnyei?

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza. Ez egy okos asztal, ami azt jelenti, azt jelenti, hogy állva és ülve is tudunk mellette dolgozni.

Az általunk kifejlesztett álló íróasztal modellek magassága fix, így ha ülve is szeretnénk mellette dolgozni, akkor hagyományos magasságú forgószékkel sajnos nem fogjuk felérni az asztalt. Ezekhez az asztaltípusokhoz szükség van egy magasított ülésmagasságú forgószékre, ami nem feltétlenül jelenti hogy új széket is kell vennünk, mert a jelenlegi hagyományos forgószékét is át tudja alaktani egy magasító toldóelem beépítésével.

 

Mik az álló íróasztal előnyei?

 

Az álló íróasztalok által biztosított változatosság az ülő és álló munkavégzés között, segít megelőzni a krónikus ülőmunka okozta betegségek kialakulását, segít a koncentrálásban és energiával tölti fel a dolgozót. Zseniális okos asztalunknak köszönhetően a kényelmes ülés és egészséges állás is megoldott.

 

Mi legyen az első lépés?

Szakértők azt javasolják, hogy naponta félórás-egyórás álló munkával kezdjük el hozzászoktatni szervezetünket az új testhelyzethez. Majd szépen, fokozatosan növelhetjük az állás időtartamát.


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, egészség, irodai asztal, laptopasztal, íróasztal, álló íróasztal,


Kapcsolódó cikkek

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
Kényelem munka közben - nyitható lábtartós TV-fotelek

Kényelem munka közben - nyitható lábtartós TV-fotelek

Hogyan válasszunk TV-fotelt? Legyen a cél akár egy TV-fotel, relax fotel, vagy olvasó fotel kiválasztása, vannak bizonyos szempontok, amiket hasznos figyelembe venni, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy jól döntünk.
15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.
Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

A Bahama irodabútor család elemei nem hivalkodóak, nem túlzottan karakteresek, miközben modernek, és letisztult stílust tükröznek. Kevés olyan egyedi elrendezésű vagy karakteres stílussal rendelkező iroda van, ahol ne találnák meg kiválóan a helyüket.
Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

A Format irodabútor összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés, világosszürke, vagy fehér színeivel pedig jól illeszkedik szinte minden környezetbe.

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás