Kényelem munka közben - nyitható lábtartós TV-fotelek

Fotelekkel szinte mindenhol találkozhatunk - akár egy lakásban, egy irodában vagy éppen egy tárgyalóban. Aki próbálkozott már ilyesmivel, az tudja, hogy nem is olyan könnyű megtalálni a tökéletes fotelt a megfelelő helyre, főleg, ha még arra is próbálunk figyelni, hogy ne csak kényelmes legyen, hanem lehetőség szerint jól is nézzen ki az adott enteriőrben.

Tovább nehezíti a választást, hogy a manapság gyártott fotelek nagy részét olyan funkciókkal is ellátta a gyártó, melyek még kényelmesebbé teszik a használatukat - mint a lábtartós olvasó és TV-fotelek. Mindehhez hozzájön az is, hogy egy fotel helyét sokszor igen nehéz megtalálni - minél nagyobb méretű a fotel, annál nehezebb. Sőt, ha a fotel kinyíló lábtartóval és hátradönthető háttámlával is rendelkezik, akkor a nyitott állapot méretét kell alapul venni.

 

Tv-fotel, olvasó fotel, relax fotel

 

Hogyan válasszunk TV-fotelt?

Legyen a cél akár egy TV-fotel, relax fotel, vagy olvasó fotel kiválasztása, vannak bizonyos szempontok, amiket hasznos figyelembe venni, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy jól döntünk.

Az előbb említett okok miatt a legfontosabb ezek közül, hogy tisztázzuk, mekkora hely áll rendelkezésre. Mérjük meg pontosan, mennyi helyünk van, sose hagyatkozzunk arra, hogy ránézésre elfér a fotel, mert a szemmérték igen csalóka lehet ebben a tekintetben, és nagyon kellemetlen, ha későn derül ki, hogy tévedtünk.

Mivel a fotel alapvetően egy nagyméretű tárgy (pláne nyitott állapotban), elég feltűnő is, így arra is szánjunk időt, hogy megpróbáljuk elképzelni az adott helyiségben, illik-e oda. Ha erre a válasz igen, már csak annyi a dolgunk, hogy megnézzük, milyen extra funkciói vannak a fotelnek, és ezek közül mire van szükségünk.

 

Relax fotel az irodában?

Természetesen nem csak a lakásunkba vásárolhatunk ilyen fotelt, hanem az irodába, vagy a dolgozószobánkba is. Mindenkinek jár néhány perc pihenés és relaxáció munka közben, amihez ezek a nyitható relax fotelek kiválóak, és javítanak a munkatársak hangulatán is.

Egy nagyobb méretű irodában ráadásul könnyen megtalálhatjuk a fotel helyét is, és ha ügyesen választjuk meg, kiválóan passzol a környezetébe. Nem lehet mellényúlni a bőrfotelekkel, ezek ugyanis stílusosak, elegánsak, így egy irodában is megállják a helyüket.

 

Tv-fotel, olvasó fotel, relax fotel

 

Tv-fotel, olvasó fotel, relax fotel

 

Tv-fotel, olvasó fotel, relax fotel

Képek forrása: Teirodád.hu / TV-fotel vásárláshoz kattintson ide!


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: tv-fotel, relax fotel, textilbőr, nyitható, dönthető, olvasó fotel, lábtartós, bőr,


Kapcsolódó cikkek

Funkció az első helyen - Corso irodabútorok

Funkció az első helyen - Corso irodabútorok

Kevesen mondhatják azt, hogy az ár bármilyen területen is mellékes volna. Manapság a legnagyobb vállalatok is a költséghatékonyság elvét vallják, s keresik azokat a termékeket, melyek egy előre megszabott büdzsében tarthatók, s mégis kielégítik az igényeket.
Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

A Format irodabútor összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés, világosszürke, vagy fehér színeivel pedig jól illeszkedik szinte minden környezetbe.
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza.
Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás