Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Ha a munkánkhoz vagy az otthoni tevékenységünkhöz nincs szükségünk olyan számítógépasztalra, ami rendelkezik billentyűzettartóval és monitortartó polccal, mert nem asztali gépet használunk, akkor nézzünk szét bátran a hagyományos íróasztalok között.

A választék zavarba ejtő, és a laptopunkat ezen is kényelmesen használhatjuk – természetesen egy megfelelő, ergonomikus székkel –, továbbá a papírmunka elvégzésére is kiválóan alkalmas. Persze korántsem mindegy, hogy milyen tevékenységhez kívánjuk használni, hogy szükségünk van-e tárhelyre, hogy a modern stílust kedveljük, vagy egy elegáns, antik hatású darabot szeretnénk birtokolni.

Vehetünk fiókosat, esetleg olyat, aminek ajtós szekrényei vannak. Ezeknek a tartozékoknak nagy hasznát vesszük iratrendezéskor, de egyéb kellékeket is tárolhatunk bennünk – irodai eszközöket, papírt a nyomtatáshoz, íróeszközöket és így tovább.

 

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

 

Ha azt szeretnénk, hogy az íróasztalunk harmonizáljon a lakás vagy a munkahelyünk többi bútorával, akkor válasszunk asztalt is hasonló stílusban. Egy modern, fiatalos lakásban jól mutat egy fém és üveg kombinációjából álló darab, egy visszafogottabb környezetbe pedig egy letisztult forma illik.

Persze különcködhetünk is egy kicsit, amiben tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal. Első hallásra talán különösen hangzik, de mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha nincs rá időnk, hogy mi magunk készítsük el, vagy nem érzünk magunkban elég ügyességet ahhoz, hogy egyedül álljunk neki, akkor válasszunk előre elkészítettet.

Biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen asztallal nem mindennapi hatást érünk el a barátaink, ismerőseink és az ügyfelek körében – senki nem hagyja majd szó nélkül, és mások is követni fogják a példánkat.

 

Kanas raklap íróasztal

Kanas raklap íróasztal

 

Donau raklap íróasztal

Donau raklap íróasztal

 


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: íróasztal, raklap íróasztal, fenyő, üveg,


Kapcsolódó cikkek

Kényelem munka közben - nyitható lábtartós TV-fotelek

Kényelem munka közben - nyitható lábtartós TV-fotelek

Hogyan válasszunk TV-fotelt? Legyen a cél akár egy TV-fotel, relax fotel, vagy olvasó fotel kiválasztása, vannak bizonyos szempontok, amiket hasznos figyelembe venni, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy jól döntünk.
15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.
Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

A Bahama irodabútor család elemei nem hivalkodóak, nem túlzottan karakteresek, miközben modernek, és letisztult stílust tükröznek. Kevés olyan egyedi elrendezésű vagy karakteres stílussal rendelkező iroda van, ahol ne találnák meg kiválóan a helyüket.
A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A megfelelően berendezett munkahelyi környezet fokozza a munkateljesítményt, és segít abban, hogy a dolgozó a munkáját hatékonyabban, gyorsabban és eredményesebben végezze, mindezt úgy, hogy közben jobb a közérzete is a kellemes légkör hatására.
Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás