Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Egy korszerű irodában az egyik legfontosabb dolog a bútorok külleme mellett, azok kényelme és ergonomikus kialakítása. Aki irodában dolgozik tudja, hogy a bútorok meghatározzák az ott dolgozók hangulatát és ezáltal munkavégzésük hatékonyságát is.

Ennek felismerése okán jött létre a Format irodabútor család, mely íróasztalaival, komódjaival, polcaival és irodaszekrényeivel is tökéletesen támogatja az irodai dolgozók hatékony munkavégzését, használatuk során pedig méltó elismerését.

 

Egyszerű, letisztul és praktikus - Format irodabútor

 

A bútorcsalád tetszetős - világosszürke és fehér - színei nem elhanyagolható szempont iroda berendezésnél, hiszen nem árt, ha jól passzol egyéb bútordarabokhoz, ülő alkalmatosságokhoz. Ezzel biztosan nem lesz gond, hiszen a Format irodabútor összes eleme a világos árnyalataival jól illeszkedik szinte minden környezetbe. Ez mellet pedig az irodabútor család összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés.

A fémlábas íróasztalok rendkívül strapabíró kialakítása lehetővé teszi számos munkafolyamat biztonságos elvégzését, attól függően, hogy mire kívánjuk használni. Különféle méretben megtalálható fémlábas íróasztalok, illetve azok L-alakú, vagy épp U-alakú elrendezését biztosító elforgató elemek, mind-mind a modern irodastílus jegyében készültek, odafigyelve arra, hogy a dolgozók számára a maximális kényelmet nyújtsák.

A bútorcsalád kétféle - egy szögletes és egy íves - íróasztal elforgató elemet is tartalmaz, melyeknek köszönhetően az L-alakú elrendezés belső sarokban is elhelyezhető, illetve térben is használható. Ezzel nagy helyet takaríthatunk meg, ugyanakkor egy igazán méretes munkafelületet vagy egy irodaszigetet is kialakíthatunk vele.

A polcok és irodaszekrények kialakításánál is nagy figyelmet fordítottak a visszafogott, letisztult eleganciára és az olyan apró, de annál hasznosabb tulajdonságra, mint például egy szintezhető szekrényláb, ami lehetővé teszi, hogy ha valami oknál fogva nincs teljesen vízszintben a padló, akkor mindenféle irodai praktikát mellőzve, ezt a problémát egy csavarhúzóval meg tudjuk oldani.

A Format irodabútor család tagjai egy nagyvállalati irodába épp úgy alkalmasak, mint egy modern és korszerű kisebb vállalkozás irodahelyiségeinek a berendezésére. A semlegesnek ható színek és a hűvös elegancia biztosítják azt, hogy más-más ízlés képviselői is előnyben részesítsék, s válasszák őket egységes stílust mutató munkahelyi bútordarabként.

 

Elegáns alumínium fogantyúkkal - Format irodabútor

Szürke, fehér és fekete szín - Format irodabútor

Praktikus operatív és vezetői összeállítások - Format irodabútor

Irodaszekrények és könyvespolcok több méretben - Format irodabútor

Képek forrása: Teirodád.hu
A Format irodabútor elemlistájának és árainak megtekintéséhez kattintson ide!

 


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, íróasztal, irodaszekrény, fehér irodabútor, szürke irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?
Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

A Bahama irodabútor család elemei nem hivalkodóak, nem túlzottan karakteresek, miközben modernek, és letisztult stílust tükröznek. Kevés olyan egyedi elrendezésű vagy karakteres stílussal rendelkező iroda van, ahol ne találnák meg kiválóan a helyüket.
A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A megfelelően berendezett munkahelyi környezet fokozza a munkateljesítményt, és segít abban, hogy a dolgozó a munkáját hatékonyabban, gyorsabban és eredményesebben végezze, mindezt úgy, hogy közben jobb a közérzete is a kellemes légkör hatására.
Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza.

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás