Funkció az első helyen - Corso irodabútorok

A Corso irodabútorok a tiszta funkcionalitás égisze alatt készülnek. A legfontosabb, hogy abszolút megfeleljenek alkalmazási területük kívánalmainak, éppen ezért a magyar gyártót a célspecifikus kialakítás motiválja.

 

 

Corso irodabútor - Letisztult geometriai alakzatok

Egy iroda elsődleges rendeltetése, hogy benne a munkavégzés akadálytalanul, s a legnagyobb hatásfokkal folyhasson. Ebben a rendszerben a bútorok célja, hogy koncentrálják a munkafolyamatot, vagyis ne rájuk, hanem segítségükkel a munkára, az adott projektre tudjunk koncentrálni.

A Corso irodabútorok ennek szellemében készülnek, esztétikai perspektívájuk a letisztult geometriai alakzatok alkalmazása, az átlátható, sík felületek munkába állítása. Elnézve például csak az íróasztalokat, megtapasztalhatjuk ezt az egyszerűséget, ezt az elegáns praktikumot. Nem véletlen, hogy többféle szélességgel 120 centiméteres szélességtől 175 centiméter szélességig tart a kínálat, hiszen a cél, hogy minden irodahelyiségbe megtalálhassuk a beilleszthető méretű bútordarabot.

 

Nem, az ár sem mellékes!

Kevesen mondhatják azt, hogy az ár bármilyen területen is mellékes volna. Manapság a legnagyobb vállalatok is a költséghatékonyság elvét vallják, s keresik azokat a termékeket, melyek egy előre megszabott büdzsében tarthatók, s mégis kielégítik az igényeket.

A Corso irodabútorok elvitathatatlan előnye, hogy megdöbbentően olcsók, főképp, ha árukat a minőségükkel vetjük össze. Az ár-érték arányt kiemelő vizsgálatok előtt a Corso irodabútoroknak igazán nincs szégyenkezni valója. Az alacsony ár egyik legfontosabb összetevője, hogy a Corso termékek helyben, vagyis Magyarországon készülnek, magyar gyártó által, így nem kell járulékos költségek garmadáját a fogyasztói árra terhelni.

Nem is beszélve arról, hogy minden Corso irodabútor megvásárlásával a magyar ipart segítjük.

 

Képek forrása: Teirodád.hu
A Corso irodabútor elemlistájának és árainak megtekintéséhez kattintson ide!

 


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, íróasztal, irodaszekrény, cseresznye irodabútor, bükk irodabútor, juhar irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

A Format irodabútor összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés, világosszürke, vagy fehér színeivel pedig jól illeszkedik szinte minden környezetbe.
A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A megfelelően berendezett munkahelyi környezet fokozza a munkateljesítményt, és segít abban, hogy a dolgozó a munkáját hatékonyabban, gyorsabban és eredményesebben végezze, mindezt úgy, hogy közben jobb a közérzete is a kellemes légkör hatására.
Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza.

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás