Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

A praktikus és szép iroda elvárásai

Az irodai tárgyak tárolása – legyenek azok dokumentumok, irodaszerek vagy a dolgozók tárgyai – állandó fejfájást okoz a cégeknek. A növekvő és változó cégösszetétel, az esetleges költözések profilváltások és az örömmel fogadott növekedés újra és újra ugyanazon probléma elé állítja a tulajdonosokat: hol tároljuk az ezekkel járó dolgokat?

Ugyanilyen gondot okoz, amikor az ember saját lakásában rendezi be az irodáját vagy munkasarkot alakít ki, hogy hogyan tárolja a munkához szükséges eszközöket úgy, hogy a látvány esztétikus, kellemes és otthonos maradjon, miközben mindennek meg van az ideális helye.

 

Az iroda stílusosan megoldva! - Bahama irodabútor

 

Ha az ember elindít egy céget, berendez egy irodát, majd bővülni kezd és új bútorokat vesz (majd újra és újra), szinte biztos, hogy nem kapja már meg a korábban vásárolt termékcsalád további tagjait. Így lesz aztán az iroda berendezése egy idő után teljes káosz, szín, méret, stílus és mindenféle szempontból.

Mit tehet ilyenkor egy igényes vezető, ha nem szándékozik lecserélni a minden szervezeti változást követően az iroda teljes bútorzatát? Igyekszik olyan termékeket vásárolni, amelyek szépek, tartósak, megfelelnek a kor elvárásainak, ízlésesek, de visszafogottak és jól harmonizálnak más gyártók, más stílust képviselő termékeivel.

 

Bahama irodabútor, a visszafogott elegancia

A Bahama irodabútor család elemei nem hivalkodóak, nem túlzottan karakteresek, miközben modernek, és letisztult stílust tükröznek. Kevés olyan egyedi elrendezésű vagy karakteres stílussal rendelkező iroda van, ahol ne találnák meg kiválóan a helyüket.

A többféle színben kapható, különféle méretű és elosztású íróasztalok, irodaszekrények és tárolók kiválóan kombinálhatóak egymással, vagy más hasonló stílust képviselő bútorokkal.

A kisebb, fiókos konténer kerekeket kapott, hogy könnyen és erőlködés nélkül lehessen az íróasztal alatt elhelyezni, vagy ha útban van, arrébb tolni. A kínálatban helyett kapott alacsonyabb és magasabb, nyitott polcos és kétajtós elem is.

A magyar gyártású irodai szekrények rendkívül tartósak, ami részben kiváló alapanyagoknak, részben a tartós műanyag élzárásnak (ABS) köszönhető, a gyártói garancia kiemelkedően magas, 5 év.

 

Modern, esztétikus, stílusos - Bahama irodabútor

 

Többféle méretű könyvespolc és irodaszekrény - Bahama irodabútor

 

Vezetői iroda berendezése Bahama irodabútorral

 

Adminisztrátor munkahely kialakítása Bahama irodabútorral

Képek forrása: Teirodád.hu
A Bahama irodabútor elemlistájának és árainak megtekintéséhez kattintson ide!


Irodabútor AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, irodabútor, íróasztal, irodaszekrény, juhar irodabútor, szilva irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A praktikus megoldás: Ravenna elemes irodabútor

A megfelelően berendezett munkahelyi környezet fokozza a munkateljesítményt, és segít abban, hogy a dolgozó a munkáját hatékonyabban, gyorsabban és eredményesebben végezze, mindezt úgy, hogy közben jobb a közérzete is a kellemes légkör hatására.
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

A helyváltoztatás gyors és egyszerű. Az álló íróasztal legkiemelkedőbb hatása, hogy munkamorálunkat, energiaszintünket ennek apropóján teljesítményünket is fokozza.
Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

Mi alapján választottam íróasztalt? 5 tipp

A múltbéli tapasztalataim, az irodám mérete és az irodám egyéb berendezési tárgyai és azok stílusa. De mi és hogyan befolyásolta a döntésemet?
Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Íróasztal a mindennapok munkáihoz - Raklap íróasztal

Mára egyre trendibbek a raklapból készült bútorok, így az asztalok is. Ha szeretnénk egy kicsit különcködni, persze jó értelemben, tökéletes társunk lehet egy természetes hatást keltő raklap íróasztal.
15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

15+1 kérdés forgószék ajánlatkéréshez

Abban szeretnék Önnek segíteni, hogy ha forgószékre szeretne ajánlatot kérni, milyen kérdésekre érdemes választ adnia ahhoz, hogy az elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatot kapja.

 


 

Üdvözlöm, Páhi László vagyok, és azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Ügyfeleink a termékeken túl belelássanak kicsit a cégünk mindennapi életébe is.

 

 

 

Gerincbarát iroda - Teirodád.hu

Napi 8-10 órát ül Ön is az íróasztala mellett? Hátfájós, nyakfájós, vagy gerincproblémával küzd? Kérdezze most Ön is szakértőnket, aki szívesen válaszol Önnek, hogy egészségesebbé tudja tenni az irodai ülőmunkát!

GERINCBARÁT IRODA »

 

 

Irodabútor és forgószék

Ha irodabútorra és forgószékre van szüksége

Nagy választék, Kedvező árak és

Országos szállítás